Pagina van Cor Koomen.

Amateur Fotograaf en Grafisch ontwerper.Fotografie is leven, leven met je mooiste herinneringen. De dierbare momenten uit je leven wordt vastgelegd. Bevroren voor het nageslacht, zodat men met een warm gevoel terug kan kijken en genieten van wat eens was.


Sinds mijn jeugd ben ik betrokken bij de fotografie, dit daar mijn vader een begenadigd fotograaf was. In mijn kinderogen was het werk in de DoKa een soort van toveren. En dat is het nog steeds, zoals een schilder zijn penseel gebruikt , gebruikt de fotograaf het licht om een optimaal resultaat te bereiken. Met andere woorden ' licht is leven'  en dat leven wordt door mij fotografisch vastgelegd.

Als professioneel  fotograaf heb ik dan ook een ruime ervaring, vanaf het moment dat ik er met mijn eigen 'Werra 1a' op uit trok. Tot nu waar ik werk met de meest moderne digitale reflexen en een groot assortiment aan objectieven.

Mijn eerste opleiding in de fotografie heb ik genoten op de toenmalige 'Nikonschool' in Haarlem. Momenteel werk ik als free-lance fotograaf voor een lokale krant en een aantal bladen. Maar natuurlijk sta ik open voor alles op fotografie gebied. Daar ik de beschikking heb over een eigen, kleine, maar goed uitgerustte studio. Kan ik zowel thuis als eventueel op locatie aan ,bijna, al uw fotowensen voldoen. Daarbij ontwerp en maak ik posters en flyers voor evenementen. En...het leukste ik geef les aan een groep jongeren met een verstandelijke beperking!!!!!!


Fotografie en Fotobewerking Cursussen voor mensen met een beperking.

Ik wil zoveel mogelijk mensen met deze geweldige hobby kennis laten maken. Als voorbeeld geef ik een cursus  voor de bewoners van Leekerweide, een woongroep voor mensen met een verstandelijke beperking. Tijdens deze cursus leer je omgaan met je toestel en fotobewerking programmatuur. De vorm van de cursus wordt naar behoefte ingevuld, waarbij ook de aanschaf van een camera mogelijk is.Het is geweldig om te zien wat er allemaal gedaan wordt, en hoe leergierig men is. Daarbij wordt het voor het hoogste niveau gegeven en kan men de opgedane ervaring wellicht gebruiken voor een opstap  naar de 'maatschappij'. Wij bezoeken op deze dagen ( 2x per maand) o.a. musea, bos, zwembad, FC Volendam, Bioscoop (operatorkamer), marine enz. enz. De jongens en meiden kijken er echt naar uit en daar doe je het als vrijwilliger voor.


Op de volgende pagina's vindt u voorbeelden van deze cursus.

Vergeet niet dat alles in kleur wordt opgenomen maar dat ook zwart/wit en sepia tot de mogelijkheden behoren.Cor Koomen     Wognum.

Tel. 0229 573740

mob: 0641569552

Email. ckoomen@quicknet.nl